OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748267
Menu
68961
Vertical Image Area
88245

Η OGI μπορεί να βοηθήσει δραστικά την Επιχείρησή σας να Κερδίσει Νέους Πελάτες!

 

Απλές Πανέξυπνες Λύσεις που μπορεί να εφαρμόσει κάθε επιχειρηματίας και επαγγελματίας, ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες του Internet, ακόμα και αν δεν έχει τεχνικές γνώσεις!

 

"Πιστεύω ότι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που μας δίνουν οι νέες τεχνολογίες, δε θα πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων, αλλά δικαίωμα όλων! Η πλατφόρμα της OGI BIZ σχεδιάστηκε για να ενδυναμώσει τους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ώστε να έχουν ίσες ευκαιρίες με τις μεγάλες επιχειρήσεις"   

 - Thomas Thurber, CEO της OGI

Θέλω να αποκτήσω το δικό μου Οικονομικό, Σύγχρονο και Επαγγελματικό site, άμεσα!

 
 

Ανακαλύπτοντας την OGI BIZ

 

Main Description
39649

 

Τι λένε για εμάς:

Θοδωρής Κουτρής

Ο πατέρας μου κι εγώ, ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια να παράγουμε λάδι, από το χωριό μας στη Μυτιλήνη. Ξέραμε ότι το να έχουμε παρουσία στο Internet είναι απαραίτητο. Πριν χρόνια είχαμε κατασκευάσει ένα site για μια άλλη επιχείρηση και μας είχε κοστίσει πολλές χιλιάδες ευρώ. Το site που δημιουργήσαμε μέσα από την OGI BIZ μας κόστισε λιγότερο από 180 ευρώ! Και το αποτέλεσμα είναι άριστο, από όλες τις απόψεις https://totheikonoliveoil.com

 

Μαρία Περράκη

Η OGI BIZ μου έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσω πολλές σελίδες και websites, τα οποία αποδείχτηκαν πολύτιμα για τη δουλειά μου τα τελευταία χρόνια. Δεν είχα καμία εμπειρία ή σχέση με το Internet και μου φαινόταν απίθανο το να καταφέρω να αξιοποιήσω το Internet επαγγελματικά. Παρ' όλα αυτά, σήμερα ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μου, γίνεται Online. Η εταιρεία είναι εξαιρετικά αξιόπιστη και τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

 

Στέλιος & Λέττα Καραντζιά

Ξέρουμε ότι εν έτη 2017 το site είναι απαραίτητο εργαλείο για την υγιή ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Η OGI δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Απόλυτα αξιόπιστη εταιρεία, προσωπικά χρησιμοποιώ και άλλες πιο εξελιγμένες πλατφόρμες της OGI, πέρα από την BIZ. Όλα αυτά τα εργαλεία έχουν απογειώσει τη δουλειά μου.Vertical Image Area
39650

 

Χαρακτηριστικά και Δυνατότητες του Site σας!

 

Main Description
39651

Μάνος Μαρκάκης

Οι τιμές που προσφέρει η OGI είναι πραγματικά απίστευτες και ασυναγώνιστες! Επειδή είχα ξαναδοκιμάσει να ασχοληθώ με την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο στο παρελθόν, πίστευα ότι με τόσο χαμηλές τιμές δε θα υπήρχε η δυνατότητα για κάτι πολύ επαγγελματικό. Ανακάλυψα όμως, ότι τα sites της OGI BIZ δεν υστερούν το παραμικρό από sites που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ!

 

Έλενα Καρυπίδου

Τα sites της OGI είναι εξαιρετικά. Προσωπικά όμως, θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της OGI, είναι οι συνεργάτες της. Προσθέτουν αξία σε κάθε επιχείρηση με την οποία έρχονται σε επαφή. Έχουν τεχνογνωσία και τη μοιράζονται με τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

 

Νίκος Χριστογιώργος

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον χώρο της διαφήμισης στο Internet  για πολλά χρόνια.  Όταν γνώρισα την πλατφόρμα της OGI Biz ενθουσιάστηκα. Για πρώτη φορά είχα την δυνατότητα, όχι μόνο να δώσω μια ολοκληρωμένη λύση για την προβολή μιας επιχείρησης στο Internet αλλά να το κάνω και στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

 

Vertical Image Area
39652

 

Θα σας προβάλλουμε σε Χιλιάδες Πελάτες Δωρεάν!

 

Main Description
39653

Κώστας Γανώτης

Μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι ο ανεξάρτητος συνεργάτης της OGI ΒΙΖ, με ενημέρωσε με υπομονή και επαγγελματισμό και ότι είναι πάντα δίπλα μου. Πιστεύω ότι η πλατφόρμα της OGI BIZ που εμπιστεύτηκα, ταιριάζει πλήρως με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μου! https://kganotis21.olympicbiz.com/

 

Βίλη Παπαδάκη

Οι σπουδές μου στην Ιατρική και τη Μουσική, δε με προετοίμασαν για τον κόσμο του Internet. Με τα εργαλεία της OGI έχει κάθε ελεύθερος επαγγελματίας τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το διαδίκτυο, αποκτώντας επαγγελματική παρουσία μέσα σε αυτό. Τόσο η βασική πλατφόρμα της OGI (η OGI BIZ) όσο και τα πιο εξελιγμένα εργαλεία της, έχουν τεράστια δυναμική.

 

Γιώργος Γκιζελής

Εδώ και χρόνια ξέρω τη δύναμη των εργαλείων του Internet. Παρ' όλα αυτά, το μεγάλο κόστος που έχουν, με εμπόδιζε από το να τα αποκτήσω και να τα χρησιμοποιήσω. Η OGI κατάφερε επιτέλους να δώσει σε όλους εμάς που καταλαβαίνουμε ότι το Internet είναι το μέλλον, αλλά που δε μπορούσαμε να επενδύσουμε τα μεγάλα ποσά που χρειαζόντουσαν, τη δυνατότητα να το αξιοποιήσουμε.

 

Vertical Image Area
39654

 

Πώς θα βλέπουν όσο το δυνατό περισσότεροι το site σας και ο σημαντικός ρόλος του QR code!

 

Main Description
39655

Κώστας Παπανικολάου

Η OGI BIZ είναι μια πλατφόρμα που τα συνδυάζει όλα. Αποκτάς ποιοτικό site, σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή και ταυτόχρονα έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν ακόμα περισσότερο μετά την πώληση.

 

Βαγγέλης Στραβουδάκης

Έχοντας τα τελευταία χρόνια εκτεταμένη εμπειρία στο e-commerce και στο Internet Marketing μπορώ να κατανοήσω και να εκτιμήσω τα μικρά αλλά μεγάλης σημασίας πράγματα που κάνουν οι Affiliates της OGI για κάθε επιχείρηση με την οποία έρχονται σε επαφή! Η καταχώρηση στο google map, οι διαγωνισμοί στο Facebook, το QR code κοκ μπορούν όντως να κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά, ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.  

 

Άννα Ματζουράνη

Η OGI είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα στο χώρο του Internet για μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες. Οι τιμές των υπηρεσιών είναι ασυναγώνιστες και η ποιότητά τους άριστη.

 

Vertical Image Area
39656

 

Σας αξίζουν Συγχαρητήρια!

 

Main Description
39657

Στέφανος Κεραμίδας

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το Internet στα 62 μου. Ακόμα και σήμερα πληκτρολογώ με ένα δάκτυλο. Το ότι εγώ, μπορώ να έχω, αλλά και να διαχειρίζομαι μόνος μου, το δικό μου site, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αξίας της OGI BIZ.

 

Γιώργος Χρυσοστόμου 

Η OGI BIZ δίνει σε κάθε επιχειρηματία τη δυνατότητα να αποκτήσει παρουσία στο Internet και να Κερδίσει Πελάτες από το Internet, με το χαμηλότερο κόστος που υπάρχει στην αγορά αλλά και με την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών που υπάρχει στην αγορά.

 

Σοφία Πακαλίδου

H OGI BIZ είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα. Τα site μας δεν έχουν ποτέ, κανένα τεχνικό πρόβλημα (πράγμα σπάνιο ακόμα και για πανάκριβες πλατφόρμες) και είναι λειτουργικά και καλαίσθητα. Στην τελική πιστεύω ότι όποιος συνεργαστεί με την OGI παίρνει περισσότερα απ' ότι περίμενε. Και αυτό είναι που μετρά περισσότερο απ' όλα.

 

Main Description
39658

 Μερικές μόνο από τις χιλιάδες Επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται:

Vertical Image Area
39659

 
 
 
 

Vertical Image Area
39660

 
 
 
 

Main Description
39662

 

7 σημεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!

Vertical Image Area
39663

1.

Δυναμικό website ώστε να μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μεταβάλλετε το περιεχόμενό του εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεστε προγραμματιστή και χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

2.

Responsive Design. Μια ιστοσελίδα που είναι "Responsive" προσαρμόζει το περιεχόμενό της σε όλες τις συσκευές (desktop, laptop, tablet, smartphone κοκ) παρέχοντας έτσι καλύτερη εμπειρία προβολής του website σας, στους επισκέπτες σας.

3.

Πολυσέλιδο Site με, μάλιστα, απεριόριστο αριθμό σελίδων και υποσελίδων ανάλογα με το περιεχόμενο και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

4.

Δυνατότητα εισαγωγής και επεξεργασίας περιεχομένου, με κείμενα, banner σταθερά και εναλλασόμενα, videos, φωτογραφίες, αρχεία, συνδέσμους, χάρτη και φόρμες επικοινωνίας χωρίς σχεδόν κανένα περιορισμό.

5.

Links και εργαλεία που σας βοηθούν να ανεβαίνετε ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Sosial media links, favicon, QR code, meta tags & meta descriptions area για να μπορείτε να προσθέτετε λέξεις κλειδιά και περιγραφές προεπισκόπησης για τις αναρτήσεις σας.

6.

Δυνατότητα προβολής εντελώς δωρεάν σε ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό, με υπερπροσφορές και deals, χωρίς να πρέπει να πληρώνετε ποτέ προμήθεια επί του τζίρου των πωλήσεων που θα κάνετε.

7.

Ειδική Πρόσβαση σε εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνικές internet marketing καθώς και σε κλειστές εκπαιδεύσεις, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!
 

Horizontal Image Area
39664

3 πολύτιμα Bonus για όσους κλείσουν άμεσα!

Κλείνοντας το πακέτο σας σήμερα, κερδίζετε εντελώς δωρεάν:

1) Ένα διαγωνισμό στο Facebook αξίας 35, 75 ή 150 ευρώ, ανάλογα με το αν θα επιλέξετε το ετήσιο, το 3ετές ή το lifetime πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα των διαγωνισμών αυτών, συνήθως φέρνουν πολύ μεγάλο αριθμό πραγματικών likes στην σελίδα σας και μεγάλη απήχηση! 

2) Καταχώρηση της επιχειρησής σας στο Google maps αλλά και σε μία σειρά δωρεάν οδηγών, ανάλογα με το αντικείμενό σας, που θα βοηθήσουν την σελίδα σας να αναδειχθεί άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

3) Προσωπική Υποστήριξη, πάνω στην κατασκευή αλλά και την διαχείρηση μετά την παράδοση της σελίδας σας. Θα λάβετε τους κωδικούς διαχείρησης καθώς και εκπαίδευση πάνω στη χρήση της σελίδας!

Main Description
39665


Σε ποιους απευθύνονται οι υπηρεσίες της OGI BIZ;

Horizontal Image Area
39666Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται:

- Σε όλους τους επιχειρηματίες που θέλουν να αξιοποιήσουν τις μεγάλες δυνατότητες του Internet για να προωθήσουν την επιχείρησή τους.
- Στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν αποτελεματική και επαγγελματική παρουσία στο Internet χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσουν χιλιάδες ευρώ.
- Σε όσους θέλουν να μπορούν να διαχειρίζονται οι ίδιοι την σελίδα τους άμεσα και χωρίς κανένα κόστος.
- Σε όσους θέλουν να μάθουν πως μπορούν αυξήσουν το τζίρο και το πελατολόγιο τους χρησιμοποιώντας σύγχρονους τρόπους προώθησης, sosial media, email marketing κτλ.

Main Description
39667

Όλα αυτά που περιγράφονται κοστίζουν κανονικά πολλές χιλιάδες ευρώ, αλλά μέσα από αυτή τη σελίδα και τον affiliate που σας επέλεξε, τα αποκτάτε με ελάχιστο κόστος σε σχέση με το πραγματικό!
(ισχύει για περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων)

 

Vertical Image Area
39668

Θέλω να ξεκινήσω άμεσα
με την OGI BIZ!

 

Banner
39669

Footer
39670

Footer
68965